Како да започнете со вашиот бизнис?

Прва фаза

Прв и најважен чекор е да не побарате и закажете час за средба со наш адвокат. На неа ќе разговарате за вашите идни планови и идеи. Во оваа фаза од пред-инвестициските активности заедно ќе најдеме најсоодветно решение за организација на вашиот бизнис. Ќе добиете високо квалификувана и сметководствена консултација. Можете целосно да  верувате на нашите совети од адвокат со искуство во сферата. За да реализирате оваа фаза, контактирајте со нас. BALKAN BUSINESS HELP е најсоодветниот партнер за целта!

Втора фаза

Втор и основен чекор во вашиот бизнис е регистрацијата на трговско друштво (фирма). Нашиот тим ќе се погрижи за целата постапка за регистрација, ќе ја изготви целата документација. Во оваа фаза вие ќе бидете постојано со претставник на BALKAN BUSINESS HELP, кој ќе ве води и насочува во активностите. За таа цел е потребно и вашето присуство лично во канцеларијата ни во гр. Петрич. Откако го подготвиме целиот сет на потребни документи за регистрацијата и потпишувањето им од вас лично, се потребни околу 5 работни дена. По овој период вие ќе бидете сопственик на фирма, и подготвени за преминување во “Фаза Три”. За да остварите “Втората фаза”, ве молим закажете час за средба со наш претставник во гр.Петрич. BALKAN BUSINESS HELP е најсоодветниот партнер за целта!

Трета фаза

Трета фаза во развојот на вашиот бизнис во Бугарија е да изберете компанија, која што ќе ја  преземе сметководствената обработка на документи на претставеното од вас друштво. За целта ве советуваме да се доверите на тим од професионалци со искуство и долгогодишна  пракса во областа на оданочувањето и сметководствените услуги, избегнувајќи санкции и негативни ефекти со  строго почитување на даночното законодавство на Република Бугарија . За среќа сте на вистинското место – BALKAN BUSINESS HELP е најсоодветен партнер за целта.

Зошто да избереме Бугарија?

 

Вие сте на вистинското место. Ви препорачуваме да ги остварите своите идеи во Бугарија, бидејќи е земја со најниски даноци во Европа, со позитивен економски раст, низок осигурителен праг и низок процент на невработеност. Бизнис климата во земјата создава развој на профитабилен бизнис. Обидете се да создаде свој таков …

Нашата понуда за вас!

 

BALKAN BUSINESS HELP е формирана со цел да им служи на бугарски и странски инвеститори во земјата. Екипата на фирмата е составен од адвокати, правници, финансиери и сметководители. Заедно во симбиоза тие можат да ги остварат вашите идеи за инвестиција во земјата преку: